Відкриття Центру ветеранського розвитку Державного університету “Житомирська політехніка”

Shares
17 серпня 2023 року у Державному університеті «Житомирська політехніка» відбулося урочисте відкриття Центру ветеранського розвитку! Ми прагнули відкрити такий центр в університеті і впевнено йшли до поставленої цілі.

На заході були присутні Перший заступник Міністра у справах ветеранів України, Герой України Олександр ПОРХУН, Народний депутат України Арсеній ПУШКАРЕНКО, Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій БУНЕЧКО, представники обласних та місцевих органів державної влади, ветерани, військовослужбовці, члени їх сімей, представники бізнесових структур та члени колективу університету.
Центр ветеранського розвитку Державного університету «Житомирська політехніка» створено відповідно до Плану пріоритетних дій Кабінету Міністрів України на 2023 рік та рішення Вченої ради університету з метою формування та реалізації державної політики у сфері професійної адаптації, зайнятості, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці ветеранів війни та членів їх сімей.
Розпочались урочистості з відкриття таблички Центру ветеранського розвитку на новому корпусі Житомирської політехніки. Наші гості поклали квіти до меморіалу пам’яті загиблим студентам та випускникам Житомирської політехніки. Нам вже відомо про тридцять два Герої, які віддали свої життя в боротьбі за суверенітет та незалежність України й були студентами або випускниками університету…

Сьогодні відкрили усім присутнім двері аудиторій Центру, що розміщені на 2 поверху нового корпусу університету, гості оглянули відповідні приміщення та ми продовжили спілкування у конференц-залі університету. Виступи гостей, думки ветеранів, військовослужбовців щодо надзвичайно важливого значення даного центру для Житомира та Житомирщини, в цілому.
По закінченню виступів, відбулося нагородження ветеранів та волонтерів подяками Міністерства у справах ветеранів України за захист та оборону України від ворога, мужність та відданість державі, безцінний вклад у справу підтримки ветеранів, Захисників, Захисниць України та членів їх сімей, ініціативу та активну громадську позицію! Вітаю кожного з нагороджених та неймовірно ціную наше знайомство й можливість знову зустрітися з випускниками, студентами університету!
Сьогодні було емоційно, життєстверджуюче, перспективно та вдячно. Запрошуємо всіх небайдужих до сьогодення та майбутнього ветеранів і членів їх сімей до співпраці! Центр ветеранського розвитку Державного університету «Житомирська політехніка» відкритий для всіх!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */