Студентка Житомирської політехніки – учасниця проєкту «Академія дипломатії для дівчат 1.0»

Shares

За сприяння Міністерства закордонних справ України, ГО “Жіноча Ліга” у рамках EU4Youth Alumni Network та за підтримки Європейського Союзу вперше в Україні пройшла Академія дипломатії для дівчат.

«Академія дипломатії для дівчат 1.0» – це проєкт, який має на меті допомогти дівчатам зрозуміти, що відбувається навколо, та прокачати їхні м’які навички задля того, щоб вони не дати зробити з себе жертву маніпуляцій як у контексті війни, яку росія розпочала проти України, так і в глобальному міжнародному контексті.

Студентка 2 курсу групи НЗ-2 Марія ГАЛЬЧИН протягом майже 6 місяців успішно пройшла всі етапи проєкту:

    • прослухала 10 практично-орієнтованих онлайн-зустрічей з крутими спікерами та спікерками;
    • виконувала командні креативні завдання між зустрічами;
    • мала можливість постійного спілкування та підтримки в чаті тощо.

А вже на початку липня відбувся офіційний випускний у Києві для найбільш вмотивованих дівчат проєкту, серед яких була і наша Марія!

“Добіг до кінця проект ” Академія дипломатії для дівчат 1.0″. Це був дуже нелегкий шлях довжиною в п’ять місяців та 3 дні. Перші п’ять місяців – це були онлайн-зустрічі, які тривали близько 3 годин. Хоча в програмі зазначалося, що тривалість 2 години, але після прослуховування всіх спікерів у тебе виникає так багато питань, що ми ніколи не вкладалися в тайм-менеджмент. Також у нас були креативні завдання, які змушували мозок трохи закипати, але з гордістю можу сказати, що наша команда подолала і цю перешкоду. Найцікавіше та найбажаніше починається після відбирання учасниць на трьохденний візит у Київ. Він був наповнений різними заходами: тімбілдинг, зустрічі зі спікерами, відвідування музеїв, рефлексія та багато іншого. Це дійсно незабутній досвід який не може залишити вас байдужими.” – Марія Гальчин

Вітаємо Марію! Бажаємо успішного втілення отриманих знань!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */