Житомирська політехніка – учасник конгресу EBN2023 – INNOVATION IN UNCERTAIN TIMES (м. Брно, Чехія)!

Shares

14-15 червня в м. Брно, Чехія, представники Житомирської політехніки як єдиного в Україні асоційованого члена Мережі європейських бізнес та інноваційних центрів (EBN – European Business and Innovation Centre Network), беруть участь в конгресі EBN2023 – INNOVATION IN UNCERTAIN TIMES.

EBN2023 – найбільша зустріч європейських бізнес-інкубаторів, акселераторів, наукових парків, інноваційних центрів та прихильників інновацій. Конгрес EBN об’єднує людей навколо потенціалу наукових проривів, підприємництва та створення компаній для забезпечення сталого економічного розвитку та підвищення добробуту в Європі та за її межами. Всього цього року конгрес зібрав 250 учасників з 37 країн світу.

3-денна зустріч EBN конгресу розпочалася із зустрічі у теплому колі організаторів та учасників конгресу. Під час зустрічі відбувся конкурс чеських стартапів, переможець якого отримав заохочувальний подарунок від CEO та здобув прихильність глядацької аудиторії. Крім того, гості заходу мали чудову нагоду почастувати гастрономічними дивами молодих та перспективних підприємців Брно.

Основні зустрічі відбувалися у форматі паралельних панелів. Відтак учасники конгресу долучилися до обговорення низки нагальних питань, зокрема інновації та лідерство в умовах нестабільного розвитку, масштабування бізнесу, виклики сучасного бізнесу та перспективи розвитку, фінансування середнього та великого бізнесу. Окрема панель була присвячена викликам українського бізнесу та можливостям підтримки українських стартапів.

На цій панелі було представлено проект Re:LAB Ukraine
зміцнення освітніх і дослідницьких лабораторій: інноваційний поступ українського інтелектуального потенціалу.

Зусилля Re:LAB Ukraine спрямовані на оновлення й зміцнення навчальних лабораторій, поповнення їх новітнім дослідницьким обладнанням з метою підвищення інноваційного потенціалу та стабільного розвитку української освіти, створення нових партнерств та колаборацій у сфері науки та інновацій на міжнародному просторі, посилення ролі та впливу українських талантів в розбудові реальної економіки, розширення можливостей ефективної та плідної інноваційної екосистеми, здатної сприяти майбутньому відродженню та процвітанню нації.

В цілому учасницею конгресу від Житомирської політехніки було проведено понад 20 зустрічей з представниками бізнесу з різних куточків світу та домовлено про партнерство та співпраці.

Вітаємо інноваційну команду університету з черговим успішним проектом!

Також висловлюємо вдячність за фінансову та організаційну підтримку участі в конгресі команді the international cooperation programme “Utilization and Implementation of the Association Agreement between the EU and Ukraine in the field of trade / EU4Business: SME Competitiveness and Internationalisation”, commissioned by the German Government, co-funded by the European Union.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */