Загинув студент Житомирської політехніки Сергій Петров

Shares

Україна продовжує втрачати своїх синів у боротьбі з агресором… Родина Житомирської політехніки в чергове схиляє голови у жалобі… На Запорізькому напрямку героїчно загинув наш студент Петров Сергій Анатолійович (14.04.1984 – 07.06.2023). Сергій народився у смт. Новогуйвинське, закінчив школу, продовжив навчання у ПТУ №6, працював на Укрзалізниці, а потім – займався бізнесом. Із 2016 року Сергій був на захисті держави…

У 2022 році Сергій Анатолійович вступив на навчання у Державний університет «Житомирська політехніка» за освітнім ступенем бакалавра, спеціальність «Менеджмент». Сергій був студентом групи ЗМО-22-1. Він мріяв, будував плани у мирній Україні…. Але віддав за Україну найдорожче – своє життя.

Викладачі згадують слова Сергія про те, що після 2014 він тільки зрозумів ціну життя. Він хотів все: освіту, роботу, успіх. Сергій був енергетично дуже світлим і позитивним….

Колектив та здобувачі освіти Державного університету «Житомирська політехніка» висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким загиблого Героя!


Вічна слава і світла пам’ять Герою! Дякуємо за захист України та українського народу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */