З Днем митної служби України!

Shares

Щороку 25 червня всі митники України відзначають своє професійне свято. Представники цієї важливої професії забезпечують безпеку державного кордону і перевірять ввезений в країну вантаж. А під час війни цінність їхньої роботи зросла ще сильніше, адже зараз охороняти кордон важливо як ніколи.

Митник – це обличчя держави, і саме цього принципу повинен дотримуватися кожен, хто працює в митниці Міндоходів України.  

Фахівців цієї сфери готують в Державному університеті “Житомирська політехніка” за спеціальністю 071 “Облік і оподаткування”. За новою освітньою програмою «Облік, контроль та митна справа» ти маєш можливість отримати унікальні знання з митної справи, пізнати особливості митного контролю, стати фахівцем із зовнішньоекономічних зв’язків, а також опанувати специфіку митної логістики та митного оподаткування.

Випускники цієї програми можуть працювати митним брокером, інспектором митної служби, митним перевізником, фахівцем з митного оформлення (декларантом), а також експертом із зовнішньоекономічної діяльності, адміністратором (менеджером) по роботі з митницею.

Житомирська політехніка вітає усіх фахівців митної справи в Україні! Нехай ваш професіоналізм, старанність, розуміння та значний досвід і надалі служать на користь державі та народові України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */