Вітаємо з Днем журналіста в Україні!

Shares

День журналіста щорічно відзначається в Україні 6 червня – в день прийняття Спілки журналістів України в 1992 році до Міжнародної федерації журналістів.

День журналіста – це не лише професійне свято працівників засобів масової інформації. Це свято загальнонародне, тому що важко уявити сучасне суспільство без інформації, засобів її передачі, професійного погляду на події та факти нашого життя. Під час війни  українські журналісти стали ще однією зброєю у боротьбі з агресором.

Державний університет «Житомирська політехніка» здійснює підготовку саме таких фахівців за спеціальністю 033 «Філософія» (ОПП «Масові комунікації, коучинг та консалтинг»).

Філософ-медійник здатен поєднати гострий критичний розум і практичні навички журналіста й рекламіста, що дозволить йому стати найкращим на медіаринку. 

Для кожного студента залежно від його компетенцій і вподобань можна обрати місце для проходження практики, професійного та наукового стажування. Крім того, надається можливість отримання закордонних стипендій і грантів, існує можливість участі у проєктах з академічної мобільності. Зокрема, студенти успішно проходять практику на телеканалі «СК1», випускають власні репортажі, беруть участь у «літніх» школах та інших навчальних проєктах у рамках співпраці з провідними європейськими закладами освіти.

На факультеті педагогічних технологій та освіти впродовж життя функціонує Центр медіатехнологій, де студенти навчаються створювати власну медіапродукцію, реалізують авторські проєкти та презентують їх на студентському телеканалі «Polylife».

Державний університет “Житомирська політехніка” вітає усіх, хто працює на інформаційному полі. Доносьте правду, інформуйте про події, новини та життя людей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */