Студентка групи МО-69 здобула 1 місце у фіналі Всеукраїнського інтелектуального змагання

Shares

22 червня 2023 року відбулася підсумкова науково-практична конференція фіналістів Всеукраїнського інтелектуального змагання серед студентів, які навчаються за спеціальністю 073 «Менеджмент», на базі кафедри менеджменту організацій Одеського національного економічного університету.

Учасники з різних українських ЗВО (90 осіб) мали змогу подати наукові роботи на конкурс, і вже після I туру (відбору найкращих робіт методом подвійного сліпого рецензування) до фіналу вийшли лише 40 % робіт. Студентка 1-го курсу бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» Дішківська Діана з роботою «Стратегічний маркетинг в системі менеджменту підприємства: бренд-орієнтована система управління»  (Науковий керівник – Пащенко О.П., к.е.н., доцент кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій) отримала Диплом I ступеня. Обрана тема охоплювала питання щодо розробки моделі маркетинг-менеджменту підприємства та стратегії розвитку бренд- орієнтованої системи управління, дослідження сучасних особливостей управління брендами в Україні та основних правил їх розвитку в умовах сьогодення.

Вітаємо Діану і бажаємо в подальшому розвивати свої наукові інтереси та відстоювати їх не тільки на всеукраїнському, але й на міжнародному рівні. Висловлюємо щиру подяку організаторам конкурсу – представникам кафедри менеджменту організацій Одеського національного економічного університету за якісну організацію та координацію взаємодії з учасниками конкурсу в такий складний час.

Окрема подяка всім, хто сприяв написанню роботи Дішківської Діани та вирішенню супровідних питань стосовно подання роботи на конкурс, зокрема декану факультету бізнесу та сфери обслуговування (ТАРАСЮК Галині), завідувачу кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій (ОСТАПЧУК Тетяні), науковому керівнику роботи (ПАЩЕНКО Ользі).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */