ІІ Міжнародна конференція “Applied Linguistics-3D: Language, IT, ELT” у рамках святкування Дня філолога

Shares

У День філолога, 25-26 травня 2023 року, кафедра теоретичної та прикладної лінгвістики провела у змішаному форматі ІІ-гу Міжнародну конференцію “Applied Linguistics-3D: Language, IT, ELT” в партнерстві з провідними українськими та закордонними закладами вищої освіти.

Мета конференції – створити платформу для обміну знаннями та науковими інтересами в галузях наук, пов’язаних із інноваційними підходами до лінгвістики, які розглядаються з різних внутрішньо- та міждисциплінарних точок зору.

Конференція об’єднала вчених і практикуючих спеціалістів для обговорення актуальних тенденцій, результатів досліджень та ідей у галузі прикладної лінгвістики та суміжних дисциплін. Активну участь у заходах конференції взяли здобувачі вищої освіти спеціальності “Філологія”, зокрема в роботі секційних засідань і круглого столу “Students’ Corner”.

Близько 80 учасників долучилися до нашої науково-практичної події з Луцька, Черкас, Житомира, Хмельницького, Переяслава, Дрогобича, з таких країн, як Грузія, Велика Британія, Польща, Індія, США, Турція і навіть Танзанія!

Важливо було почути слова підтримки і солідарності від провідних філологів міжнародної спільноти.

Обговорено перспективи розвитку лінгводидактики, актуальні питання застосування інноваційних технологій у закладах вищої освіти, окреслено перспективи подальших досліджень, розробки прикладних стратегій вивчення та викладання мов у мінливому мультикультурному світі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */