Державний університет «Житомирська політехніка» – у рейтингу Times Higher Education Impact Rankingspact Rankings!

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» вперше у 2023 році увійшов до рейтингу Times Higher Education Impact Rankings! Університет увійшов до топ-801-1000 кращих ЗВО світу та посів 6-те місце серед 33 закладів вищої освіти України, що увійшли до рейтингу The Times Higher Education Impact Rankings.

Головне призначення даного рейтингу полягає в тому, щоб оцінити, як найкращі університети світу досягають 17 Цілей сталого розвитку ООН, що входять до їх стратегій розвитку. Рейтинг університетів був презентований Британською рейтинговою агенцією Times Higher Education в ході Глобального конгресу зі сталого розвитку.

Житомирська політехніка впевнено та цілеспрямовано інтегрується у європейське майбутнє! Рейтингові позиції університету свідчать про розвиток Житомирської політехніки не лише як освітнього та наукового центру, але і як невід’ємної складової відповідального за суспільства.

Вітаємо колектив, здобувачів освіти університету з черговим досягненням та визнанням нашої роботи! Дякуємо нашим партнерам та друзям за співпрацю!

Впевнені, що і у майбутньому команда Житомирської політехніки буде демонструвати свою відданість досягненню глобальних цілей сталого розвитку ООН!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */