Житомирська політехніка та Асоціація професіоналів довкілля «PAEW» підписали Меморандум про співпрацю

Shares

3 травня 2023 року з офіційним візитом до Житомирської політехніки завітала Президент Асоціації професіоналів довкілля «PAEW» Людмила ЦИГАНОК. Зустріч була насиченою різноманітними подіями та приємними сюрпризами.

Житомирська політехніка та Асоціація професіоналів довкілля «PAEW» (Professional Association of Environmentalists of the World) підписали Меморандум про співпрацю щодо обміну інформацією та провадження правової, освітньої та наукової діяльності в сфері прикладної екології.

Така співпраця сприятиме підвищенню кваліфікації фахівців обох сторін, обміну досвідом та напрацюваннями, розвитку екологічної безпеки в Україні, професійному розвитку менеджерів природоохоронної діяльності, вдосконаленню системи підготовки та підвищення кваліфікації екологів, підвищенню ролі екологічної безпеки в суспільстві та розвитку ринку консалтингових послуг в сфері екології в країні.

В рамках зустрічі пані Людмила привітала університет з перемогою у грантовому конкурсі «Сприяння прикладній освіті майбутніх фахівців в сфері сталого розвитку та екобезпеки».

У квітні «Офіс сталих рішень», засновницею якого є пані Людмила, спільно з «Центром екології та розвитку нових технологій» оголосив грантовий конкурс на надання 10 річних передплат на Журнал лідера сталого розвитку «SUSTAINABILITY LEADER’S GUIDE».

За результатами конкурсу Житомирська політехніка отримала річну передплату на журнал на весь рік, а також можливість обміну досвідом з провідними фахівцями Асоціації та консультації по гарячій лінії.

Наприкінці зустрічі пані Людмила наголосила на важливості дуальної освіти, необхідності вивчення екологічного права, англійської мови та технологій захисту навколишнього середовища для майбутніх екоменеджерів в сучасних умовах та під час відновлення нашої країни.

Розвиток сучасної освіти неможливий без екологічної складової, яка створює основу як для сталого розвитку галузей економіки країни, так і для підвищення рівня та якості життя населення. Також, пані Людмила мала змогу познайомитись з університетом, його матеріально-технічною базою.

Дякуємо за співпрацю, за приємні новини! Неймовірна зустріч!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */