Студенти-економісти – серед переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціалізації «Економіка підприємства»

Shares

21 квітня 2023 р. на базі кафедри економіки і підприємництва Харківського національного автомобільно-дорожнього університету було проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» за ступенями вищої освіти «бакалавр» та «магістр», де з-поміж інших були представлені кваліфікаційні роботи студентів спеціальності 051 «Економіка» факультету бізнесу та сфери обслуговування Державного університету «Житомирська політехніка», захищені в період з 1 січня 2021 р. по 1 березня 2023 р.

Кафедрою фінансів та цифрової економіки загалом було подано для участі у конкурсі 6 найкращих кваліфікаційних робіт студентів-економістів освітнього ступеня «бакалавр» та «магістр», що найбільше розкривали сучасні тенденції цифрової економіки та різних аспектів конкурентоспроможності українських підприємств, і результати яких були апробовані у вигляді тез доповідей на науково-практичних конференціях.

Конкурсна комісія розглянула 135 дипломних робіт, у т. ч. 46 дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» за ступенем вищої освіти «бакалавр», що надійшли з 16 закладів вищої освіти, та 89 дипломних робіт за ступенем вищої освіти «магістр», що надійшли з 29 закладів вищої освіти (Протокол засідання конкурсної комісії від 21 квітня 2023 р.).

Комісією було відзначено високий рівень підготовки дипломних робіт, їх актуальність, наукову спрямованість і можливість впровадження практичних розробок, що засвідчує високий рівень підготовки фахівців зі спеціалізації «Економіка підприємства» у закладах вищої освіти України.

За результатами ретельного оцінювання дипломних робіт за визначеними критеріями та відкритого обговорення конкурсною комісією кафедра фінансів та цифрової економіки отримала наступні результати:

1) Диплом І ступеня – за кваліфікаційну магістерську роботу студента Олега БОСЮКА, виконану на тему: «Діджиталізація бізнес-процесів в агробізнесі» (керівник роботи – к.е.н. Вячеслав ТКАЧУК);

2) Диплом І ступеня – за кваліфікаційну бакалаврську роботу студента Артема НЕДЗЕЛЬСЬКОГО, виконану на тему: «Організаційно-економічний механізм забезпечення прибутковості сільськогосподарських підприємств» (керівник роботи – к.е.н., доц. Наталія ОВАНДЕР);

3) Грамоти – за участь у конкурсі у номінації «За актуальність теми дослідження» серед кваліфікаційних магістерських робіт студентів Анни КРАСНОБОКОЇ («Інвестування в криптовалюти та їх майнінг») та Юлії ГЛОД («Аналітичне забезпечення управління фінансовими результатами підприємства (на базі ДП «Ємільчанське лісове господарство»)»);

4) Грамоти – за участь у конкурсі у номінації «За актуальність теми дослідження» серед кваліфікаційних бакалаврських робіт студентів Сергія СЕЛЕЗНЬОВА («Аналіз фінансового стану банку») та Івана КОМАРОВСЬКОГО («Застосування чат-ботів для оптимізації бізнес-процесів підприємств»).

Також були відзначені подяками за високий професіоналізм, плідну працю та підготовку переможців конкурсу і самі керівники кваліфікаційних робіт – к.е.н. Вячеслав ТКАЧУК, к.е.н., доц. Наталія ОВАНДЕР, к.е.н., доц. Тетяна МЕЛЬНИК.

Колектив кафедри фінансів та цифрової економіки щиро дякує конкурсній комісії Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» за проявлений інтерес до поданих робіт бакалаврів і магістрів та справедливий підхід до їх оцінювання. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в науковій площині!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */