Останній дзвоник у Науковому ліцеї Житомирської політехніки

Shares
Знаковий день для родини Державного університету «Житомирська політехніка». Сьогодні у Науковому ліцеї університету відбулося свято останнього дзвоника для ліцеїстів 10-х та 11-х груп. Колектив університету готується сказати до побачення першим своїм випускникам.

Два роки навчання, виклики пов’язані з пандемією у 2021 році та повномасштабною війною у 2022 році. дуже змінили та зростили кожного. Ми робили все для того, щоб ліцеїсти мали можливість навчатися очно, спілкуватися з однолітками, розвиватися та здобувати знання.
Урочистості були пронизані емоціями, символізмом, почуттями, ніжністю та, навіть, сльозами – сльозами радості….
Слова вдячності лунали нашим військовим, які захищають українську землю та дарують можливість проведення зокрема таких заходів. Слова вдячності лунали на адресу вчителів Наукового ліцею! Шановні колеги, дякуємо кожному за роботу, яка є вашим життям!
Щиро вдячний батькам за довіру, тому що завжди складно довірити найдорожче – своїх дітей. Пам’ятаю, як мене запитували щодо того яким буде ліцей, навчання та чи рекомендую вступати на навчання. Я лише відповідав на ці запитання тим, що ми хочемо зробити, яким бачимо Науковий ліцей, які цінності закладаємо у його функціонування та що хочемо зробити для ліцеїстів. Не хотів тоді бути голослівним…. Маю надію, що сьогодні кожен задоволений результатом роботи команди Житомирської політехніки.
Ліцеїсти Наукового ліцею Житомирської політехніки! Сьогодні ваш день, сповнений спогадами та радісними моментами. Сьогодні пролунав останній дзвінок та був останній урок в стінах Наукового ліцею Житомирської політехніки для 11-х груп! Проте сьогодні перед вами відкриваються й дороги нових можливостей та пошуків! Вірю, що кожен знайде свій шлях, свою стежину та пройде її з високо піднятою головою! Обійміть своїх батьків, подякуйте вчителям, порадійте з друзями! Скажу словами вашого однокласника «Світ ваш і майбутнє ваше»! Вперед до нових вершин!
Все буде Україна!
Ректор Житомирської політехніки
Віктор ЄВДОКИМОВ
Всі фото зі свята за посиланням 🙂

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */