Навчання студентів у рамках програми «Група підтримки для освітян» від проекту ПОРУЧ

Shares

9 травня 2023 року студенти 1-3 курсів кафедри психології та соціального забезпечення успішно завершили навчання в рамках програми «Група підтримки для освітян» від проекту ПОРУЧ.

ПОРУЧ – це спільний проект Міністерства освіти і науки України, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Українського інституту когнітивно-поведінкової терапії та ГО «ВГЦ «Волонтер». Ведучими на цьому курсі були Олена Дулова – психолог ЗОГО «Флоренс» та Наталія Мосол – доцент кафедри психології Запорізького національного університету.

Завершення навчання студентів в цій програмі є важливою складовою розвитку професійно важливих якостей, необхідних для того, щоб реалізуватися як компетентний фахівець. Навчання проводилося за підтримки Міністерства освіти і науки України, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Українського інституту когнітивно-поведінкової терапії та ГО «ВГЦ «Волонтер». Тому студенти отримали високий рівень підготовки, який дозволить їм в майбутньому, ефективно застосовувати отриману базу практичного інструментарію.

Навчання в межах програми «Група підтримки для освітян» включало опрацювання теоретичного матеріалу, набуття нових практичні інструментів та їх відпрацювання, участь в обговорені заданої теми та проведення рефлексії наприкінці кожної зустрічі. Робота в групі була жвава та активна. До співпраці були залучені всі учасники групи, студенти мали можливість ставити будь-які питання з вивчених тем. По завершенню зустрічей кожен отримував домашнє завдання та залишали відгуки стосовно опрацьованої теми.

Навчання для учасників проекту було актуальним та важливим. Тому що більша частина студентів «Груп підтримки» вже працюють із дитячими колективами і тому потребують багато ресурсів і знань. Участь в цій програмі дала можливість їм дізнатися нову інформацію про емоції дітей, які живуть у ситуації війни, так і про себе та свій стан, отримати фахові поради, як підтримати дітей, які потребують допомоги.

Окрім того, учасники програми які виконали умови участі, отримали сертифікати про успішне завершення навчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */