Вокальний колектив «Акорд» – Лауреат І ступеня на Міжнародному дистанційному багатожанровому конкурсі «ШансЛенд Festival»!

Shares

Міжнародний дистанційний багатожанровий конкурс «ШансЛенд Festival» відбувся 29 березня 2023 року. Фестиваль відкриває нові можливості для учасників з будь-яких куточків України та по всьому світові, дозволяючи їм долати географічні кордони, надає виконавцям та творчим колективам, незалежно від віку та місця їх проживання, рівні можливості для участі, гарантуючи справедливе суддівство та об’єктивне оцінювання виступів професійним міжнародним журі у різних представлених у конкурсній програмі жанрових номінаціях.

Міжнародне журі, яке складається з професійних музикантів, співаків, артистів, режисерів з України, США, Німеччини, Аргентини, Польщі, Мексики, Сінгапуру, Австрії, Бразилії, Іспанії та інших країн, а також провідних українських викладачів творчих дисциплін, керівників творчих колективів, діячів культури і мистецтва високо оцінили виступ вокального колективу «Акорд» (керівник Голуб Л.М.) Центру культури студентської молоді Житомирської політехніки, нагородивши званням Лауреата І ступеня (за презентацію обробки української пісні «Думи» (сл. Т.Шевченка, муз. А.Півоварова)) у номінації: «Ансамблевий спів. Мала група. 5 категорія – від 18 до 24 років».

Вітаємо учасників колективу «Акорд» та музичного керівника Голуб Л.М. і бажаємо творчих перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */