Відбулася онлайн зустріч із французьким кінорежисером-документалістом та фотографом Жакі Леба

Shares

У четвер, 30 березня 2023 р. відбулася онлайн зустріч студентів факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя Державного університету «Житомирська політехніка» із французьким кінорежисером-документалістом та фотографом Жакі Леба.

Декілька років тому він переїхав до України для реалізації творчого проєкту, документального фільму про Україну “Забута земля”. З початком активної фази війни Жакі Леба залишився на Житомирщині для того, щоб документувати події в Україні та доносити інформацію до людей доброї волі в усьому світі.

Він розповідає телеглядачам про життя цивільного населення в умовах збройної агресії. Жакі Леба добре відомий у Франції, він співпрацює з 11 світовими телеканалами. Насьогодні його аудиторія – це 18 мільйонів слухачів в усьому світі.

Під час зустрічі зі студентами Жакі Леба розповів про свою діяльність та поділився деякими секретами своєї професії. Він підкреслив необхідність вивчати французьку мову, тому що впевнений, що після перемоги, Україна увійде до ЄС, а французькі підприємства зайдуть в Україну , щоб разом розвивати нашу країну.

Тому фахівці зі знанням французької мови матимуть багато пропозицій роботи. Жакі Леба з задоволенням співпрацюватиме з Житомирською політехнікою, щоб допомогти молодому поколінню опанувати французьку мову на високому рівні.

Дякуємо Анні Малюзенко та Анастасії Мяновській, студенткам груп ПЛ-6 та ПЛ-4 факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя , які забезпечили переклад з французької та на французьку під час спілкування учасників зустрічі з Жакі Леба. Завдякі їх професійній роботі спілкування з гостем було цікавим та жвавим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */