Участь представників університету в міжнародному бізнес-саміті Кіпрського інституту маркетингу «CIM SUMMIT 2023 –THE NEW ERA OF BUSINESS»

Shares

В рамках співпраці з Кіпрським інститутом маркетингу делегація Житомирської політехніки була запрошена до участі в щорічному 15-му міжнародному бізнес-саміті «CIM SUMMIT 2023 – The New Era of Business», який відбувся 8 квітня 2023 р. в приміщенні центрального офісу Bank of Cyprus, м. Нікосія, Республіка Кіпр.

Метою проведення заходу є обмін інформацією про останні тенденції та розробки в галузі бізнесу, менеджменту та маркетингу, а учасниками стали всесвітньо відомі вчені з провідних університетів світу, представники бізнес-шкіл, керівники топ-компаній Кіпру та Європи.

Участь в CIM SUMMIT 2023 від Житомирської політехніки взяла делегація у складі: проректора з науково-педагогічної роботи Андрія Морозова, заступника декана факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин Тетяни Барановської, доцента кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій Ірини Жалінської, представника відділу міжнародних зв’язків Артура Махна.

Основними темами панельної дискусії цьогорічного саміту були питання:

– організація роботи сучасних компаній і мотивація їх працівників в Еру гібридної роботи (Томас Роулет, професор з теорії організацій Університету Кембриджа);

– стратегічні рішення в новій Ері бізнесу (Катерін Магельсен, професор бізнес-школи Лондона);

– створення міжнародних груп ритейлерів (Марсель Корстєнс, професор французької бізнес-школи INSEAD);

– роль приватності та витоку інформації для інноваційних компаній (Коллін Канінгем, професор університету Юта, США).

Участь у таких івентах дає змогу ознайомитися з найновішими дослідженнями провідних вчених і досягненнями практики бізнесу, що сприяє впровадженню інновацій і сучасних технологій в освітній процес.
Щиро вдячні Кіпрському інституту маркетингу, всім організаторам та спікерам саміту за можливість участі в такому інноваційному заході!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */