Студенти-економісти прослухали курс про нові цифрові професії на освітній платформі «Дія. Цифрова освіта» та одержали сертифікати

Shares

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Цифрові технології в економіці та управлінні» для розуміння трендів на сучасному ринку праці та необхідних навичок пошукачів вакансій здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» денної та заочної форм навчання груп ЕК-4, ЕК-5к, ЗЕП-19-1 спеціальності 051 «Економіка» з коментарями і доповненнями доцента кафедри фінансів та цифрових відносин Вячеслава ТКАЧУКА прослухали онлайн-курс «Нові цифрові професії» на освітній платформі «Дія. Цифрова освіта».

Цей курс передбачав перегляд серії відеороликів з історіями про знайомство з професіями, де запрошеними гостями були успішні фахівці в своїх сферах (зокрема, діджитал-маркетолог, SMM-спеціаліст, тестувальник програмного забезпечення (QA), бізнес-аналітик, product manager), та складання фінального підсумкового тесту. Відтак, усі студенти, які прослухали курс (більше 30 осіб), отримали відповідні сертифікати.

Звичайно, такий курс, більшою мірою, лише приверне увагу здобувачів до переліку перспективних цифрових професій, але вже це може допомогти наблизити майбутніх випускників-бакалаврів зі спеціальності 051 «Економіка» до розуміння переваг у майбутньому працевлаштуванні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */