Старт реєстрації на національний мультипредметний тест!

Shares

Сьогодні, 3 квітня, розпочалася реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті. Триватиме вона до 3 травня.

Щоб зареєструватися, потенційному вступнику / потенційній вступниці потрібно буде за допомогою спеціального сервісу на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти створити персональний кабінет  (зазначити реєстраційний номер облікової картки платника податків, прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, дані документа, що посвідчує особу) і виконати в ньому такі дії:

    • вказати реєстраційні дані (контактну інформацію, категорію випускник/ця поточного року або випускник/ця минулих років, потребу створення особливих (спеціальних) умов), вибрати із запропонованих переліків навчальний предмет додаткового блоку та населений пункт в Україні або за кордоном, де він/вона планує проходити НМТ;
    • завантажити скан-копії та/або фотокопії реєстраційних документів;
    • підтвердити бажання взяти участь у НМТ і надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру.

Після надсилання на обробку рекомендуємо переглядати інформацію в персональному кабінеті, і якщо там замість повідомлення про успішну реєстрацію і можливості сформувати сертифікат буде запис про потребу виправити недоліки, потрібно якнайшвидше це зробити.

Виправити і повторно надіслати все на перевірку до регіонального центру можна до 7 травня.

Після надсилання своїх даних на обробку з 3 квітня до 7 травня в персональному кабінеті вступник/ця матиме змогу вносити зміни до інформації про:

    • назву навчального предмета додаткового блоку, з якого бажає пройти тестування;
    • населений пункт в Україні або за кордоном, де перебуватиме в дні проведення НМТ;
    • потребу в проходженні НМТ під час додаткової сесії.

Деталі на сайті  Українського центру оцінювання якості освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */