Реалізація проєкту за участі студентів Житомирської політехніки в межах “UPSHIFT Україна”

Shares

“Відтепер психологічна підтримка не буде чимось недосяжним або стереотипним” – саме таке кредо мають четверо студентів Житомирщини, які вирішили змінити уявлення молоді про методи психотерапії, а також допомогти молодим людям краще впоратися з власними переживаннями та труднощами.

😺 “Кітик House” – проєкт психологічної підтримки молоді, що незабаром стартує в Житомирі. В умовах повномасштабної війни і попереднього локдауну багато хто зіштовхнувся з тими чи іншими психологічними проблемами. Але не всі мають можливість, достатню кількість внутрішніх сил, або необхідних знань, щоб подолати стереотипи та звернутись по фахову допомогу.

Команда проєкту: Бабич Василь, Власюк Катерина, Строков Олександр та Ілляшевич Олег.

🎯 Цільовою аудиторією проєкту є молодь міста Житомир віком від 17 до 20 років. Планується проведення серії психологічних тренінгів, що допоможуть учасникам дізнатися більше про себе та як побороти деякі моральні труднощі. Також планується розробка та друк брошур з корисними контактами психологів та центрів надання безкоштовної допомоги, що будуть поширюватись під час проведення зазначених заходів. В соціальних мережах проєкту буде публікуватись додаткова корисна інформація та форми реєстрацій на майбутні заходи.

Після кожного тренінгу команда організаторів планує збирати відгуки відвідувачів, що допоможуть підвищувати якість майбутніх заходів.

Проєкт “Кітик House” створений в рамках реалізації проєкту «Розвиток та підтримка молоді Житомирщини в умовах воєнного стану», що реалізується ГО «Інститут Креативних Інновацій» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

#upshiftukraine #kreativ_team #UNICEF

Інстаграм
Telegram

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */