Поповнення складу кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій експертами з акредитації освітніх програм

Shares

Забезпечення високого рівня якості освітніх послуг передбачає врахування інтересів усіх груп стейкхолдерів, зокрема здобувачів вищої освіти. Саме тому при проведенні акредитації освітніх програм до експертної групи обов’язково залучається представник студентської молоді.

Так, національне агентство із забезпечення якості вищої освіти у листопаді 2022 року оголосило черговий набір здобувачів освіти до складу експертів з акредитації освітніх програм.

З метою залучення до процесу забезпечення якості освіти студент спеціальності «Менеджмент», освітнього рівня «магістр», групи МОМ-23 Дмитро БЄЛЯКОВ впродовж січня-лютого 2023 року успішно пройшов підготовку з акредитації освітніх програм та 21 березня 2023 року був включений до реєстру експертів з числа здобувачів вищої освіти.

Варто відзначити, що вже у квітні цього року Дмитро зможе використати здобуті знання та навички на практиці, оскільки отримав запрошення до участі у проведенні акредитації.

Акредитація освітніх програм передбачає проведення оцінки якості вищої освіти на підставі визначених критеріїв та стандартів. Це вимагає від експерта не тільки знань та досвіду навчання за своєю спеціалізацією, але й розвинутих навичок аналізу та оцінки. Також важливими є комунікативні здібності та вміння працювати в команді, що сприяє успішному виконанню завдань та досягненню спільних цілей.

Загалом, стати експертом з акредитації освітніх програм є чудовою можливістю долучитися до процесу покращення якості вищої освіти та набути новий професійний досвід.

Вітаємо Дмитра, з черговою сходинкою у професійному зростанні та бажаємо подальших звершень та успіхів!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */