Підписання договору про співпрацю з  ПрАТ «МХП» у рамках провадження дуальної форми навчання

Shares

У рамках провадження дуальної форми навчання за спеціальностями 174 “Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка”, 141 “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”,  131 “Прикладна механіка” та 133 “Галузеве машинобудування” кафедра робототехніки, електроенергетики та автоматизації ім. проф. Б.Б. Самотокіна та кафедра механічної інженерії факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки Державного університету «Житомирська політехніка» підписали договір про співпрацю з  ПрАТ «МХП».

МХП – це міжнародна компанія з багаторічним досвідом роботи у сфері харчових й агротехнологій та ритейлу зі штаб-квартирою у Києві та виробничими потужностями як в Україні, так і на Балканах. Це найбільший виробник та експортер курятини в Україні.

Компанія спеціалізується на виробництві курятини та вирощуванні зернових, а також веде іншу аграрну діяльність (виробництво м’ясо-ковбасних виробів і м’ясних виробів, готових до вживання).

МХП знана компанія, що має дочірні підприємства у Великій Британії, Саудівській Аравії, ОАЕ, країнах Балканського півострову та інших країнах ЄС.

У 2021 році компанія по праву зайняла 8 місці у переліку Forbes 100 найбільших приватних компаній України. Відповідно співпраця з МХП сприятиме ефективній професійній підготовці студентів, фасилітуватиме удосконалення професійних умінь та навичок студентів. Відтак вже з поточного семестру студент 3-го курсу групи АТ-30 ЛУЦКОВ Максим матиме нагоду скористатися цією можливістю.

Зауважимо, що основне завдання дуальної форми навчання полягає в усуненні основних недоліків традиційних форм і методів навчання майбутніх висококваліфікованих робітників, подоланні прогалини між теорією і практикою, освітою й виробництвом, та підвищення якості підготовки кваліфікованих кадрів із урахуванням вимог роботодавців у рамках нових організаційно-відмінних форм навчання. Відтак теоретична частина підготовки студента проходитиме на базі Житомирської політехніки, а практична – на ПрАТ «МХП».

Кафедра робототехніки, електроенергетики та автоматизації ім. проф. Б.Б. Самотокіна та кафедра механічної інженерії сумлінно дбають про надання унікальних можливостей студентам реалізувати теоретичні знання під час практики на виробництві, удосконалити свої професійні уміння та навички, а також здобути вагомий практичний досвід, що сприятиме подальшому успішному працевлаштуванню.

Переймай досвід у найкращих разом з Житомирською політехнікою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */