Онлайн-зустріч у рамках програми «Група підтримки для освітян» від проекту ПОРУЧ

Shares

18 квітня 2023 року студенти 1-3 курсів кафедри психології та соціального забезпечення відвідали першу онлайн-зустріч в рамках програми «Група підтримки для освітян» від проекту ПОРУЧ.

ПОРУЧ – це спільний проект Міністерства освіти і науки України, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Українського інституту когнітивно-поведінкової терапії та ГО «ВГЦ «Волонтер».

Ведучими першої зустрічі були Олена Дулова – психолог ЗОГО «Флоренс» та Наталія Мосол – доцент кафедри психології Запорізького національного університету.

На цій зустрічі учасники познайомилися між собою. Ведучі окреслили принципи та мету роботи групи, а студенти актуалізували знання з теми: «Реакції (дитячі та дорослі) на стреси війни: роз’яснення та нормалізація».

Участь у програмі забезпечує студентів теоретичним матеріалом, активністю участі в обговоренні теми, набуття практичних навичок та рефлексії. Співпраця була жвавою, студенти могли ставити будь-які запитання з даної теми. Так, як проект триватиме шість зустрічей, учасники отримали домашнє завдання. Студенти залишили позитивні відгуки щодо даного заходу та були задоволенні та вдячні за участь в ньому.

Групи підтримки для учасників проекту актуальні та вкрай важливі. Більша кількість учасників «Груп підтримки» вже працюють із дитячими колективами і тому потребують багато ресурсів і знань.

Участь у групах підтримки забезпечить майбутнім фахівцям високий рівень підготовки та професійності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */