Олена Селюк – переможець в міжнародному конкурсі студентських наукових робіт

Shares

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association під егідою Black Sea Universities Network. Із нововведень співробітництво із ISEKI-Food Association – Європейською Асоціацією інтеграції харчових наук та інженерних знань у харчовій галузі разом з науковим журналом Central European Researchers Journal.

Цього року конкурс об’єднав 110 закладів вищої освіти з 12 країн Чорноморського регіону. До складу журі конкурсу увійшли 145 спеціалістів-науковців, з них 78 із 22 зарубіжних країн: Ангола, Бенін, США, Німеччина, Швейцарія, Італія, Великобританія, Греція, Китай, Туреччина, Литва, Латвія, Словаччина, Естонія, Чехія, Казахстан, Польща, Грузія, Румунія, Азербайджан, Болгарія, Молдова.

На перший етап конкурсу було подано 378 робіт з українських та закордонних закладів (Німеччина, Оман, Алжир, Литва, Індія, Сербія, Хорватія, Пакистан, Польща, Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова).

Конкурс проводився за наступними напрямами:

Результати, затверджені на засіданнях журі кожного напрямку, були оприлюднені на офіційному сайті конкурсу.

На першому етапі конкурсу відбулося рецензування наукових робіт членами журі та обговорення їх онлайн на засіданнях. За кожним напрямком були визначені фіналісти (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом), які запрошені до участі у другому етапі конкурсу.

Державний університет «Житомирська політехніка» представляла здобувачка першого (бакалаврського) рівня освіти, 2-го курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», ОПП «Готельно-ресторанна справа», Олена Селюк.

Олена презентувала наукову роботу «Аnticrisis programs for restaurant management in modern business conditions», яку виконувала під керівництвом доктора економічних наук, професора кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Альони Климчук.

За результатами обговорення журі конкурсу наукова робота за напрямом «Туризм та готельно-ресторанна справа» Олени Селюк отримала позитивні відгуки та ІІІ місце у конкурсі, про що є відповідний Сертифікат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */