НОВІЦЬКА Софія зайняла 3 місце у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science»

Shares

НОВІЦЬКА Софія, студентка 1 курсу освітнього рівня «бакалавр» освітньої програми “Екологія” та «Готельно-ресторанна справа», учасниця наукового гуртка «Еколого-гідробіологічні дослідження», здобула 3 місце у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт “Black Sea Science”.

Софія презентувала наукову роботу «VARIABILITY OF MORPHOMETRIC PARAMETERS OF GLYCERIA MAXIMA (C. HARTM.) HOLMB. POLLEN AS AN INDICATOR OF RADIATION CONTAMINATION OF THE TERRITORY», яку виконала під керівництвом ПАЦЕВОЇ Ірини, професора, доктора технічних наук, завідувача кафедри екології та природоохоронних технологій та ЦИГАНЕНКА-ДЗЮБЕНКА Іллі, асистента кафедри екології та природоохоронних технологій.

Результати, затверджені на засіданнях журі кожного напрямку, були оприлюднені на офіційному сайті конкурсу.

На конкурс було подано 378 робіт з українських та закордонних закладів вищої освіти, у тому числі з університетів таких країн як: Німеччина, Оман, Алжир, Литва, Індія, Сербія, Хорватія, Пакистан, Польща, Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова.

За кожним із напрямків конкурсу були визначені фіналісти (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом). Наступний етап – це презентація своїх робіт на онлайн-конференції 2 етапу, що відбувся у кінці березня 2023 р.

Переможці отримують можливість публікації їх наукових робіт в електронному збірнику матеріалів конкурсу, за бажанням.

Щирі вітання переможниці та науковим керівникам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */