Чемпіонат Житомирської політехніки з волейболу серед факультетів

Shares

З 11 квітня по 19 квітня 2023 року у спортивній залі №1 Державного університету «Житомирська політехніка» відбувся Чемпіонат університету з волейболу серед факультетів. У змаганнях взяли участь команди п’яти  факультетів (до складу кожної команди увійшли по 12 осіб). Змагання проводилися по коловій системі з трьох партій. Головний суддя змагань – викладач кафедри фізичного виховання та спорту Сергій Іщенко.

За результатами змагань, переможцями  стали студенти факультету гірничої справи, природокористування та будівництва та були нагороджені перехідним кубком. Срібні нагороди вибороли студенти факультету інформаційно-комп’ютерних технологій. Бронза – у команди факультету бізнесу та сфери обслуговування. Переможці та призери університетських змагань були нагороджені грамотами та медалями.

Підсумкова таблиця Чемпіонату університету з волейболу серед факультетів:

Змагання з волейболу у Житомирській політехніці супроводжувалися неймовірними емоціями, позитивними враженнями та запеклими протистояннями! Виграв – найсильніший! Вітаємо команду факультету гірничої справи, природокористування та будівництва з перемогою! Дякуємо всім учасникам змагань за неймовірне дійство з волейболу, що відбувалося у спортивній залі університету! Дякуємо вболівальникам за активну підтримку своїх команд! Впевнені, що наступного року Чемпіонат університету буде ще більш масовим, а кількість команд зросте! До зустрічі наступного навчального року!

Більше фото змагань

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */