Рудик Ангеліна отримала Диплом Лауреата 1 ступеня в номінації «Естрадний вокал. Соло» за виконання пісенного твору «Чорне і біле»

Shares

26 лютого 2023 року відбувся Всеукраїнський дистанційний багатожанровий конкурс «Арт-Трамплін» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури та інформаційної політики України. Девіз конкурсу: «Світ насправді талановитий! І ти – його талановита часточка! Просто повір у себе!».

На Всеукраїнському конкурсі Державний університет «Житомирська політехніка» представляла студентка факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя, учасниця вокального колективу «Акорд» Центру культури студентської молоді Рудик Ангеліна (гр.ПЛ-5).

Журі Всеукраїнського дистанційного конкурсу «Арт-Трамплін», яке складається з відомих музикантів, співаків, артистів, режисерів з України, США, Німеччини, Китаю, Аргентини, Польщі, Бразилії, Мексики, Сінгапуру, Туреччини, Австрії, Іспанії та інших країн, а також провідних українських викладачів творчих дисциплін, керівників творчих колективів, діячів культури і мистецтва високо оцінили Рудик Ангеліну, нагородивши її Дипломом Лауреата 1 ступеня!

Вітаємо Рудик Ангеліну та бажаємо творчих перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */