Практичні знання та вміння для студентів Житомирської політехніки від представників Патрульної поліції Житомирської області

Shares

23 березня 2023 р. на факультеті національної безпеки, права та міжнародних відносин, відбувалася зустріч студентів з представниками Патрульної поліції Житомирської області.

Цього разу для здобувачів освіти різних спеціальностей (передусім для студентів спеціальностей 262 «Правоохоронна діяльність» та 256 «Національна безпека»), було представлено більш практичний матеріал.

Фахівці розказали про бронежилет, з допомогою якого працівник поліції може захистити найважливіше — грудну клітину від уламків та куль. У деяких моделях продуманий захист на боках, плечах, в області шиї та паху.

Також фахівці презентували аптечку та розповіли про надання першої домедичної допомоги, адже безпека та здоров‘я людини є найвищою є цінністю. Розповіли що їх робота, хоча і дуже небезпечна, є досить цікавою і в ній теж є місце для гумору.

Зброя, види зброї, збір, розбір, безпека та ази поводження зі зброєю – це все також було присутнє на заході. АК-74, АКСУ, Форт17, Глок – зброя, яку продемонстрували студентам, всім бажаючим фахівці показали, як треба поводитися зі зброєю і як правильно її тримати та застосовувати в роботі. Студенти могли приміряти різного роду обладнання, а саме: навушники, каски, бронежилети, окуляри та протигази.

Дякуємо працівникам Патрульної поліції Житомирської області, що змогли виділити час, та завітати до Житомирської політехніки з таким чудовим і пізнавальним заходом.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */