Онлайн-зустріч з фахівцем із професійного навчання персоналу ПрАТ «МХП» Ксенією Моторіною

Shares

07 березня відбулася онлайн-зустріч студентів спеціальностей 131 “Прикладна механіка”, 133 “Галузеве машинобудування”, 141 “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”, 151 “Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології” та викладачів факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки з Ксенією Моторіною – фахівцем із професійного навчання персоналу ПрАТ «МХП».

На зустрічі були представлені можливості стажування та працевлаштування для студентів вищезазначених спеціальностей від ПрАТ «МХП».

Ксенія Моторіна розповіла про історію створення ПрАТ «МХП», основні напрями діяльності, структуру компанії, розташування підрозділів компанії у регіонах України, підходи компанії щодо якості продукції та навчання і професійного зростання нових працівників компанії.

На сьогодні ПрАТ «МХП» — це найбільший виробник та експортер курятини в Україні. Компанія спеціалізується на виробництві курятини та вирощуванні зернових, а також веде іншу аграрну діяльність (виробництво м’ясо-ковбасних виробів і м’ясних виробів, готових до вживання).

Технологічні процеси виробництва м’ясної продукції, післязбиральної обробки зернових та інших сільськогосподарських матеріалів, потребують якісної роботи технологічного обладнання, яке вимагає висококваліфікованого обслуговування, налаштування, ремонту та модернізації інженерними фахівцями.

ПрАТ «МХП» пропонує студентам факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки отримати досвід роботи за спеціальністю на сучасному виробництві, офіційне працевлаштування, поєднання навчання та роботи, корпоративне житло та всебічну підтримку у професійному зростанні під час поєднання навчання та роботи.

Після презентації основного матеріалу, зустріч перейшла у форматі діалогу, під час якого студенти та викладачі ставили запитання про особливості працевлаштування в ПрАТ «МХП» з одночасним поєднанням навчання в Житомирській політехніці. Дякуємо спікеру за цікаву тематичну зустріч та активну дискусію!

2 коментарі до “Онлайн-зустріч з фахівцем із професійного навчання персоналу ПрАТ «МХП» Ксенією Моторіною”

  1. Було б класно послухати якщо б деякі куратори не поскидали посилання з кривою датою(на 17 березня)!!!(((

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */