Круглий стіл за результатами підсумків другого етапу навчальної програми у сфері кризового втручання в галузі психічного здоров’я

Shares

13 березня 2023 р. в приміщенні прес-центру Міської ради, при заступниці міського голови м. Житомира Марії Місюровій, відбувся круглий стіл за результатами підсумків другого етапу трирічної навчальної програми у сфері кризового втручання в галузі психічного здоров’я.

Проєкт реалізується Карітасом Варшавсько-Празької єпархії у рамках проєкту «Підвищення доступності системи охорони здоров’я та покращення якості медичної та соціальної допомоги у сфері психічного здоров’я» та у рамках польської допомоги у галузі розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

На круглому столі були присутні координатори проєкту – керівник КНП “госпіталь ветеранів війни” ЖОР Павло Журбенко та директорка Житомирського міського центру соціальних служб міської ради Ольга Юрченко, а також безпосередньо учасники проєкту.

Учасницею проєкту і круглого столу стала викладачка і психолог кафедри психології та соціального забезпечення Житомирської політехніки Наталія Харитонова.

За підсумками пройдених двох етапів навчання і практики у Польщі було зазначено, що учасники проєкту ефективно впроваджують у своїй щоденній практичній діяльності як теоретичні основи, так і практичні напрацювання відпрацьованих навичок кризового втручання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */