Круглий стіл з представниками Туристичного інформаційного центру з питань розвитку туризму в Житомирській області

Shares

29 березня 2023 року за участі викладачів та студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та представників Комунальної установи “Туристичний інформаційний центр” Житомирської обласної ради відбувся круглий стіл.

Метою обговорення став туристичний потенціал Житомирської області. Адже територія регіону з найдавніших часів була історично заселена. Крім того, на території області знаходяться різноманітні природні об’єкти, історико-культурні комплекси, єдині у своєму роді – музеї, парки та заказники. Також Житомирщина – славна свої земляками, адже на її території народилися видатні діячі української культури.

Враховуючи уподобання та популярність серед туристів, було визначено три туристичні локації і сформовані відповідні інформаційні тури: м. Звягель (22.02.2023), м. Овруч (22.03.2023) та м. Андрушівка (24.03.2023).

Під час дискусії було наголошено на позитивних сторонах реалізованих турів, але також було зазначено ряд проблем, які призупиняють розвиток туристичної сфери області та поступове розв’язання яких сприятиме підняттю туристичного іміджу Житомирщини.

Акцентувалась увага на створенні якісного конкурентоспроможного туристичного продукту Житомирської області, що сприятиме збільшенню туристичних потоків; перетворення напряму туризму на прибуткову галузь економіки; створення умов для кращої інформованості та формування позитивного туристичного іміджу області; популяризації Житомирщини туристичної.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */