Засідання наукового гуртка «Менеджмент підприємницької діяльності» на тему «Академічна доброчесність в наукових дослідженнях»

Shares

24 лютого 2023 року доцент кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій Ігор Світлишин провів засідання наукового гуртка «Менеджмент підприємницької діяльності» на тему: «Академічна доброчесність в  наукових дослідженнях».

На засіданні були присутні здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «магістр» групи МОМ-23, ПВМ-8 та освітнього ступеня «бакалавр» груп МО-66, МО-67, ПВ-8, ПВ-4.

Порядок денний засідання включав наступні питання:

    1. Про сутність та основні принципи академічної доброчесності
    2. Про види порушень академічної доброчесності при здійсненні наукових досліджень
    3. Про заходи щодо дотримання академічної доброчесності

Для висвітлення питань порядку денного було також запрошено Максима Остапчука, провідного юрисконсульта Державного університету «Житомирська політехніка».

Студентам було доведено інформацію щодо змісту академічної доброчесності та необхідності її дотримання у процесі освітньо-наукової діяльності. Продемонстровано нормативно-правові акти України, а також внутрішні нормативні документи Державного університету «Житомирська політехніка», які регулюють питання академічної доброчесності. Окрему увагу приділено роз’ясненню принципів та заходів щодо запобігання порушення академічної доброчесності.

Дякуємо Остапчуку Максиму та учасникам наукового гуртка за активну участь у заході!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */