Загинув випускник Житомирської політехніки Андрій Степчук

Shares

Вчора родина Житомирської політехніки дізналась про ще одну неповоротну втрату. Ще одна родина залишилась без люблячого сина, чоловіка, батька. На війні з ворогом загинув Степчук Андрій Олександрович (22.11.1980 — 08.01.2023).
Андрій навчався в університеті протягом 2001-2005 років, здобув кваліфікацію бакалавра з інженерної механіки (2004), пізніше отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Автомобілі та автомобільне господарство» і здобув кваліфікацію інженера-механіка (2005). Під час навчання в університеті, одночасно він навчався за програмою підготовки офіцерів запасу у Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова і отримав військове звання молодшого лейтенанта. З початком війни, офіцер Андрій Степчук став до лав Збройних СИЛ України, щоб захистити свою Батьківщину та був вірний їй до останнього подиху….

Близькі згадують Андрія як гарного друга, розумного, чуйного, справжнього професіонала своєї справи, фахового конструктора. Скільки різноманітних технічних проектів ним створено… Випускник яким Житомирська політехніка може пишатися!

Колектив та здобувачі освіти Державного університету «Житомирська політехніка» висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця Збройних Сил України.

Героя поховали на Смолянському кладовищі у Житомирі.

Вічна слава і світла пам’ять Герою! Дякуємо за захист України та українського народу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */