Загинув студент Житомирської політехніки Денис Місюра

Shares
Війна… Втрати…Руйнування економіки, міст, будівель, споруд… Все можна відновити, відбудувати. І так обов’язково зробимо! Неповоротним є лише втрата життів наших громадян, наших воїнів, наших Захисників…
23 січня 2023 року загинув студент Державного університету «Житомирська політехніка» Місюра Денис Русланович (25.08.1996-23.01.2023), військовослужбовець Збройних Сил України, наш першокурсник 2022 року спеціальності 101 «Екологія» (ЗЕО-22).

Денис мав плани та бажання вчитися! Співробітники деканату факультету гірничої справи, природокористування та будівництва згадують його відповідальність, уважність та цікавість до майбутнього фаху. Проте мрії та плани зруйнував ворог. Денис віддав своє життя за кожного з нас та Україну!
Колектив та здобувачі освіти Державного університету «Житомирська політехніка» висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця Збройних Сил України.
02 лютого 2023 року о 13.00 – молитва за упокій та прощання у Михайлівському кафедральному соборі; 14.00 – прощання і поховання на кладовищі села Зарічани!!
Вічна слава і світла пам’ять Герою! Дякуємо за захист України та українського народу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */