Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи приєднались до онлайн-марафону COLD START-2

Shares

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи приєднались до онлайн-марафону COLD START – 2, зимовий сезон, що проводили Ukrainian Hotel Resort Association та Smart Education Hotel School.

Топові експерти України та світу в сфері готельно-ресторанного бізнесу піднімали вкрай актуальні теми:

    • категоризація готелів та інших засобів розміщення, як складова співпраці ДАРТ та UHRA;
    • динаміка готельного ринку у 2022 році спільно з Hotel Matrіx, якісна аналітика;
    • результати роботи UHRA на міжнародному напрямку;
    • мотивація у навчанні завдяки HOSCO та Smart Education Hotel School;
    • огляд системи класифікації готелів та тестування Hotel Stars Union;
    • результат роботи UHRA на міжнародному напрямку;
    • НАССР сертифікація ресторанних послуг;
    • тренди системи дистрибуції booking.com та Smart Planet, нові потреби та запити споживачів;
    • проукраїнський фронт в інформаційному та міжнародному просторі.

Серед доповідачів – представники Державного агентства розвитку туризму України, HotelMatrix, SMART Planet та Smart Education Hotel School.

Запрошені гості, що представляють міжнародні компанії: Booking com, E-Cornell, HOSCO, Hotel Stars Union та HACCP. Також у програмі заходу було представлено кейси готелів, що відкрились під час війни: Hay by Edem Family, Mandra Glamping by Ribas, Adagio Kyiv by Accor.

У рамках заходу Мар’яна Олеськів, Голова Державного агентства з розвитку туризму України, озвучила підсумки роботи галузі гостинності у 2022 році, поділилася результатами анонімного опитування щодо впровадження нових стандартів у сфері гостинності, а також окреслила пріоритетні напрямки у 2023 році.

Президент Асоціації готелів та курортів України Ірина Сідлецька презентувала реалізовані проекти 2022 року та поділилась проектами, що будуть реалізовані в 2023 році (перепис готелів «термінологія & статистика», запровадження нової системи класифікації, допомога у відновленні ринку, міжнародне просування).

Відповідно до виступу Ольги Міщенко, керівника проекту Hotel Matrix, на сьогодні актуальними у сфері готельного бізнесу питаннями є:

    • як управляти джерелами доходів та досліджувати аналітику діяльності готелю, зокрема в умовах діджиталізації;
    • як приймати ефективні рішення у несталі часи;
    • як долати виклики війни, адже бізнес повинен працювати й живити економіку країни.

Про систему НАССР у воєнний час, імплементацію у закладах громадського харчування доповідала засновник/виконавчий директор ТзОВ «Західний центр розвитку бізнесу», аудитор із сертифікації стандартів ISO Марта Лушпак.

Які настрої на ринку, на чому сфокусуватися у 2023, на що направити ресурс, як підтримати персонал, які реформи очікують галузь та в чому можна розраховувати на кооперацію бізнесу та держави з метою швидкого відновлення після нашої Перемоги – такими стали теми Cold Start 2023.

Щиро дякуємо організаторам за запрошення! Віримо у Перемогу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */