Всеукраїнський суддівський семінар з веслування на човнах «Дракон» у Житомирській політехніці

Shares

04 лютого 2023 року у Державному університеті «Житомирська політехніка» відбувся Всеукраїнський суддівський семінар з веслування на човнах «Дракон», учасниками якого стали 65 осіб з Житомирської, Київської, Хмельницької, Дніпропетровської, Черкаської областей та м. Києва.

Семінар проводили досвідченні судді, судді міжнародних категорій IDBF та ICF з веслування на човнах «Дракон» Валерій МОРГУН та Олег КОНДЕС.

В семінарі взяли участь й представники Житомирської політехніки, зокрема студенти Мороз Дмитро, Брежнєв Віталій, Форманюк Анна і старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту Гресь Марина Ярославівна.

За підсумками семінару учасники мали можливість здобути кваліфікаційні категорії, а судді, які вже багато років працюють на змаганнях з веслування на човнах «Дракон» підвищили свій професійний рівень.

З рук спікера семінару, судді міжнародних категорій IDBF та ICF, віце-президенті Європейської федерації з веслування на човнах «Дракон», президенті Федерації України з веслування на човнах «Дракон» Валерія МОРГУНА всі учасники семінару отримали відповідні сертифікати.

Житомирська політехніка висловлює вдячність Федерації України з веслування на човнах «Дракон» та Федерації з веслування на човнах «Дракон» Житомирської області за масштабування даного виду спорту, поширення його серед молоді та багаторічну співпрацю! Нових вам перемог!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */