Візит до Житомирської політехніки Першого заступника голови Верховної Ради України Олександра Корнієнка

Shares

Колектив та студенти Житомирської політехніки завжди зорієнтовані на розвиток, як власний, так і університету, в якому працюють та навчаються. Адміністрація університету на чолі з ректором Віктором Євдокимовим створює максимально дієві та комфортні умови для реалізації відповідних ініціатив. Радіємо з того, що з розумінням до важливості ролі університету у суспільстві та відбудові України, відноситься й керівництво країни.

Вчора з візитом до Житомирської політехніки завітали Перший заступник голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко та народний депутат України Арсеній Пушкаренко. Під час зустрічі з гостями обговорили питання розвитку вищої освіти в Україні, стратегічні напрями діяльності Житомирської політехніки, функціонування наукових парків на базі закладів вищої освіти. Поспілкувався Олександр Корнієнко також із представниками органів студентського самоврядування університету.

За результатами зустрічі, враховуючи досвід гостя у сферах управління, комунікації, законотворчій діяльності, неформальній освіті, а також спільне бачення майбутнього розвитку університету, повідомляємо, що Олександр Корнієнко дав згоду стати членом Наглядової ради Державного університету «Житомирська політехніка». Вдячні Олександрові Корнієнку за його небайдужість та бажання взяти участь у розвитку університету! Впевнені у подальшій плідній співпраці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */