Тренінг «Професія як покликання» від журналістки Ірини Чириці

Shares

Нині десятки людей стикаються з тим, що, навчаючись або працюючи, вони взагалі не відчувають себе щасливими та реалізованими. Попри наявність певних знань, навичок та навіть грошей, вони ніби знаходяться не на своєму місці. Таке часто трапляється, коли обираєш майбутню професію, спираючись лише на примарну престижність і не враховуючи голосу власного серця.

Досить легко розпізнати людей, які справді працюють за своїм покликанням, вважає журналістка Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» Ірина Чириця, яка стала запрошеним спікером тренінгу «Професія як покликання», що відбувся 9 лютого у Житомирській політехніці.

Зокрема, гостя багато розповіла про власний шлях до омріяної професії, її труднощі, улюблені моменти у роботі та відкрила формулу, за якою можна відрізнити фейкові новини від правди.

Підсумовуючи, Ірина Чириця підкреслила, що вміння вчасно знайти своє покликання надзвичайно важливе, адже тоді ти назавжди забудеш про пошуки мотивації та пригнічений стан, а на шляху до власних цілей будеш максимально насолоджуватись процесом і все задумане здійснюватиметься ніби саме собою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */