Запрошуємо взяти участь у спеціальній програмі стажування в Дослідницькій службі Верховної Ради України

Shares

Громадська організація «Інтерньюз-Україна» запрошує взяти участь у спеціальній програмі стажування в Дослідницькій службі Верховної Ради України в межах проєкту «РАДА: наступне покоління», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

МЕТА: надання інформаційно-аналітичної підтримки Верховній Раді України шляхом підготовки продуктів Дослідницької служби за безпосередньої співпраці з працівниками служби. Формування кадрового/експертного потенціалу служби.

Тривалість стажування: березень-вересень 2023 р.
Формат: стажування відбуватиметься у офлайн форматі (години залучення будуть окремо обговорюватись з керівниками стажування).

За результатами конкурсу буде відібрано до 5 учасників програми стажування. Відібраним учасникам гарантується стипендія у розмірі мінімальної заробітної плати. Учасники, які успішно пройдуть стажування, отримають сертифікати, рекомендаційні листи.

До участі в оцінці допускаються пропозиції, які містять:

    • Резюме розміром не більше двох сторінок формату А4;
    • Мотиваційний лист до участі у програмі розміром не більше однієї сторінки формату А4 українською мовою (в мотиваційному листі вкажіть, в якому відділі ДСВРУ Ви хотіли би пройти стажування);
    • Виконання практичного завдання (опис нижче);
    • Документи заповнені українською мовою;
    • Вчасно надіслані електронною поштою.

Більш детальна інформація про порядок стажування, вимоги до кандидатів та до практичного завдання за посиланням.

Пропозиції на участь у конкурсі приймаються до 18.00 27 лютого 2023 року на пошту ktebiakina@internews.ua з обов’язковим зазначенням теми листа: «Заявка на конкурс_Стажування в ДС ВРУ».

У разі виникнення питань, будь ласка, звертайтесь до Катерини Тебякіної за електронною адресою: ktebiakina@internews.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */