Участь викладача Житомирської політехніки у “1-st AMU Erasmus+ Staff Week for Ukraine”

Shares

Доцент кафедри філософсько-історичних студій та масових комунікацій факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя Ольга Гордійчук взяла участь у “1-st AMU Erasmus+ Staff Week for Ukraine” (1-й Тиждень команди Еразмус+ для України), що був організований Університетом імені Адама Міцкевича (UAM, м. Познань, Польща).

Захід був присвячений розширенню та зміцненню співпраці з українськими вищими закладами освіти в різних напрямках. Протягом тижня учасники презентували свої університети, налагоджували зв’язки, отримували цінну практичну інформацію, а також мали цікаві екскурсії, неформальне спілкування.

У листопаді минулого року ми уклали угоду про співпрацю між Університетом Адама Міцкевича та Державним університетом “Житомирська політехніка” і завдяки цьому маємо за честь і велику приємність долучитися до, без перебільшення, грандіозних проєктів наших польських колег для української вищої освіти.

Дуже скоро наші студенти та викладачі зможуть практично відчути на собі можливості цієї міжнародної співпраці. Важливо вже зараз не лише вчитися, ставати професіоналом своєї справи, а й все більше відкриватися для світу, покращувати рівень володіння іноземними мовами, щоб активно використовувати можливості та цінну допомогу наших друзів за кордоном.

Коли бачиш позитивні результати своєї роботи навіть у скрутні часи війни, це надихає і підтримує. А ще усі наші здобутки допоможуть ефективно відбудовувати Україну після нашої перемоги ─ поділилася враженнями Ольга Гордійчук.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */