Воркшоп щодо подальшої співпраці з закладами вищої освіти міста Дортмунд (Німеччина)

Shares

Відповідно до домовленостей керівництва Житомирської міської ради та муніципалітету міста Дортмунд за ініціативи німецької сторони у середу, 7 грудня 2022 року, відбувся Воркшоп з метою обміну професійним досвідом за участі представників Державного університету “Житомирська політехніка”, закладів вищої освіти міста Дортмунд (Німеччина), муніципалітету міста Дортмунд та Житомирської міської ради.

Модератом Воркшопу виступив Мартін ван дер Пюттен, начальник відділу міжнародних відносин муніципалітету міста Дортмунд. Своїм досвідом поділилися Christina-Bella Pagés, науковий співробітник муніципалітету міста Дортмунд, яка презентувала клнцепцію міста щодо розвитку і становлення науки у суспільстві з використанням конкретних прикладів; Fabienne Sahl, науковий спіробітник Університету прикладних наук і мистецтв, яка розповіла про аспекти діяльності відповідного закладу.

Від Житомирської політехніки у заході взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи Андрій Морозов, проректор з науково-педагогічної роботи та молодіжної політики Олена Денисюк, начальник відділу міжнародних зв’язків Василь Мамрай, декан факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя Оксана Черниш, провідний спеціаліст відділу міжнародних зв’язків Артур Махно.

Представники Житомирської політехніки презентували історичну довідку про університет, окреслили виклики, що постають перед колективом та студентами в умовах війни, досягнення університету в напрямі цифровізації діяльності та освітнього процесу, здобутки у міжнародній роботі та роботі з іноземними студентами.

За результатами проведеної зустрічі, з огляду на активну дискусію та визначення багатьох спільних напрямів діяльності, сподіваємося на розвиток даного вектору співпраці з закладами вищої освіти міста Дортмунд, а також на налагодження постійної співпраці між містом Житомир та містом Дортмунд. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */