Результати вебінару “Shifting renewable energy from when it’s available to when it’s needed with long-duration energy storage”

Shares

Нещодавно відбувся вебінар на тему, що перегукується з викликами та проблемами українського сьогодення – “Shifting renewable energy from when it’s available to when it’s needed with long-duration energy storage”.

Головний технолог шведської компанії «Азеліо», що займається виробництвом «чистої» енергії з нульовими викидами, Торбйорн Ліндквіст став спікером заходу та поділився досвідом і цінними знаннями у сфері відновлювальної енергетики.

Під час вебінару учасники дізнались про наступне:

–       як безпечно та перетворити теплову енергію сонця на електрику, не зруйнувавши екосистему планети шкідливими викидами;

–       що може бути сировиною для виготовлення електроенергії та у яких регіонах використовують відповідні сировини;

–       важливість заміни використання викопних палив на економічно конкурентоспроможні відновлювані альтернативи, як вітер і сонце;

–       способи й умови зберігання енергії до перетворення тощо.

Цікавинкою заходу стали поради від спікера щодо того, як зробити енергію доступнішою і надійнішою, та як це може покращити життя мільйонів людей у перспективі.

Приємним доповненням до заходу стала візуальна презентація лектора, яка детально розкрила суть вебінару та допомогла осягнути інформацію у повній мірі.

Дякуємо спікеру за професійність та інформативність!

До нових зустрічей на вебінарах Language Hub!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */