Загинув студент Житомирської політехніки Назарій Вознюк

Shares

До таких звісток неможливо звикнути, вони завжди вибивають землю з під ніг…. У 22 роки зупинилось серце Героя, мужнього воїна, який з перших днів війни боронив Україну! На війні з агресором загинув Вознюк Назарій Миколайович, студент магістратури факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки Державного університету «Житомирська політехніка» (14.07.2000  -17.10.2022).

Назарій вступив на навчання в університет у 2017 році за спеціальністю «Прикладна механіка» після закінчення Старокотельнянської гімназії Андрушівського району Житомирської області, завершив навчання за освітнім ступенем «бакалавр» у 2021 році. Під час Вступної кампанії 2022 року він успішно склав вступні випробування та вступив на навчання в магістратуру. Певен, що в нього було багато мрій та планів, проте в жовтні його життя обірвала війна.

Колектив та здобувачі освіти Державного університету «Житомирська політехніка» висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця Збройних Сил України.

Вічна слава і світла пам’ять Герою! Дякуємо за захист України та українського народу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */