Вокальний ансамбль «Акорд» – лауреат VІ Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «Лиманські зорі»

Shares

Не зважаючи на складний час, що потребує багато життєвої енергії, обов’язково потрібно знаходити та використовувати джерела позитивних емоцій, що роблять нас стійкими до життєвих стресових ситуацій. Таким джерелом може бути заняття творчістю.

Організаторами Міжнародного багатожанрового фестивалю мистецтв «Лиманські зорі» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Управління культури, національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації, Департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації був створений проект «PERFICE TE!»/«ВДОСКОНАЛЮЙ СЕБЕ!», з метою підтримки талановитої молоді та відзначення їх творчих досягнень.

В рамках проекту, 5 листопада 2022 року у м. Миколаїв дистанційно відбувся VІ Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв «Лиманські зорі», в якому взяли участь студенти Житомирської політехніки, учасники вокального ансамблю «Акорд» Д’яченко Анна (гр. ПВМ-8), Шваб Марія (гр. ЕПМ-20), Неподобний Олександр (гр.ТЗ-6м), Коптяєв Максим (гр. ІПЗк-20-1), Рудик Ангеліна (гр. ПЛ-5), Герус Ярина (гр. ОО-6), Єфіменко Андрій (гр.КБ-21-1) (з піснею «Оберіг»). В номінації “Вокальне мистецтво/естрадний вокал” вони вибороли 1 місце, набравши 93,3 бали зі 100!

Вокальний колектив «Акорд» Державного університету «Житомирська політехніка» відзначений дипломом Лауреата 1 ступеню та дипломом «За патріотизм у серці і любов до України». Вітаємо та бажаємо творчих перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */