Відкрита лекція для студентів від директора TOO Oranje, інженера-технолога Ігоря Попова

Shares

За ініціативи  кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Державного університету «Житомирська політехніка»  відбулася відкрита онлайн-лекція директора TOO Oranje, інженера-технолога Ігора Попова, який є провідним фахівцем проєктування та організації діяльності сучасних закладів ресторанного бізнесу для студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа»  та 242 «Туризм».

Під час відкритої лекції, студенти групи ТЗ-6 спеціальності «Туризм» та групи ГРС-1 та ГРС-4 спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ознайомилися з сучасними міжнародними трендами та модними течіями в організації та управлінні підприємствами ресторанного бізнесу на прикладі відомих та визнаних ресторанів.

Зокрема, спікер зосередив увагу студентів на розробці концепції та організації виробничого процесу закладів ресторанного господарства, також поділився особливостями підбору технологічного обладнання для виробничих приміщень і складання виробничої програми підприємств гостинності.

Студентам були надані професійні рекомендації щодо організації функціональної структури закладів ресторанного господарства, покращення сервісу, індивідуалізованого підходу в обслуговуванні, адаптації до сучасних умов ведення ресторанного бізнесу.

Констатуючи значну затребуваність фахівців індустрії гостинності з боку підприємств, у ході зустрічі спікером акцентовано увагу на передумови, які необхідні для успішного старту та успіху в даній сфері.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */