Вебінар від CRDF Global – Acting with Urgency: Mitigating Risk to the Critical Infrastructure Sector in Ukraine

Shares

14 листопада 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки долучилися до двогодинного професійного онлайн-вебінару, присвяченому невідкладним діям для подолання кіберзагроз і ризиків фізичної безпеки в секторі критичної інфраструктури України – Acting with Urgency: Mitigating Risk to the Critical Infrastructure Sector in Ukraine, який проводився фахівцями фонду CDRF Global разом з фахівцями Національного координаційного центру кібербезпеки РНБО, Служби з питань безпеки критичної інфраструктури Апарату РНБО та компанії Catalisto.

На вебінарі були представлені три доповіді, присвячені різним аспектам кібербезпеки, а саме:

    1. CYBERSECURITY OF CRITICAL INFRASTRUCTURES DURING THE WAR (Сергій Прокопенко, Національний координаційний центр кібербезпеки РНБО).
    2. THE SYSTEM OF TRAINING SPECIALISTS OF CIP (Ірина Тимошенко, Служба з питань безпеки критичної інфраструктури Апарату РНБО).
    3. CYBER THREAT EVOLUTION (Claudia Ianazzo, Catalisto).
    4. KNOWLEDGE IN UKRAINIAN CIP POLICES AND LEGISLATIONS, PLANS AND FRAMEWORK (Vladlen Basystyi, CRDF Global).

Доповідачі представили узагальнену інформацію щодо кібербезпекової обстановки перед початком та після початку війни, поточні тренди атак, зазначили вектори атак та охарактеризували їх інтенсивність, тривалість та впливи на відповідні об’єкти інфраструктури як України, так і інших країн Європи та світу.

Протягом доповідей слухачі мали можливість поставити питання доповідачами, а після закінчення доповідей взяти участь у обговоренні найбільш значущих та дискусійних питань та проблем.

Щира подяка організаторам та модераторам заходу від CRDF Global, а саме Tina Dolph, Leela McClintock, Iryna Loik, Vadym Basystyi.

Кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */