Результати вебінару на тему “Recovery by decentralization – energy and water solutions”

Shares

Нещодавно за сприяння Language Hub Житомирської політехніки відбувся вебінар на тему “Recovery by decentralization – energy and water solutions”.

Спікером вебінару був почесний професор галузі промислової автоматизації Густаф Олссон. Діяльність професора донедавна зосереджувалась здебільшого на дослідженні управління та автоматизації систем водопостачання, виробництва електроенергії, систем електроенергії та промислових процесів.

Однак останніми роками Густав сфокусувався на дослідженні зв’язку між водою та енергією: як виробництво та використання енергії пов’язані з доступністю та якістю води, а також як водні операції та споживання залежать від енергії. У 2006 році Густаф Олссон працював запрошеним професором у Технологічному університеті Чалмерса, Швеція, Технічному університеті Малайзії (UTM) та в Університеті Цінхуа в Пекіні, Китай. Також є почесним викладачем Ексетерського університету у Великобританії.

Захід відбувся у рамках співпраці Житомирської політехніки з Лундським університетом, провідним університетом Швеції. У вебінарі взяли участь понад 50 студентів та викладачів Державного університету “Житомирська політехніка”. Під час вебінару учасники ознайомилися з важливістю використання відновлюваної енергетики у сучасному світі та порівняли способи видобутку та використання електроенергії і води у країнах Європи та світу.

Щиро дякуємо учасникам вебінару! Велика подяка Густафу Олссону за цікавий вебінар, майстерність у донесенні інформації, високий професіоналізм та відданість своїй справі!

До наступних зустрічей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */