Результати тренінгу «Протидія маніпуляціям» від Віталія Ковтушенка

Shares

25 листопада у Державному університеті «Житомирська політехніка» відбувся тренінг «Протидія маніпуляціям» від випускника нашого університету, переможця конкурсів ораторів міжнародного рівня, бізнес-тренера, радіоведучого, засновника клубу «OratorYClub», брендвойса мережі «Сільпо», активного громадського діяча Віталія Ковтушенка.

Віталій розповів і показав на життєвих прикладах, за яких умов комунікація є приємною та ефективною, детально зупинився на чотирьох основних типах маніпуляторів, пояснив, які їх особливості та характерні риси, як ефективно протидіяти їх впливу.

«Уміння визначити, що вами намагаються маніпулювати у різних сферах життя, практичні навички цьому протистояти – одна з найцінніших складових ділової та особистісної комунікації, а також – економія величезної кількості часу, нервів, можливість вибудувати найефективнішу лінію спілкування. Радий ділитися своїм досвідом у такому чудовому товаристві у стінах рідної Alma Mater» – поділився Віталій.

«Цікавим та дуже корисним для студентства було наше попереднє спілкування з Віталієм в онлайн форматі, ця ж зустріч є продовженням і можливістю набуття цінного досвіду практичних навичок, живого спілкування, енергетичною підтримкою у непрості для всіх нас часи. Наша студентська спільнота й гості заходу дуже вдячні, з нетерпінням чекаємо нових зустрічей» – підсумували організатори заходу – представники факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя, а також подарували тренеру смаколики й подарунок з символікою університету на добру згадку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */