Регіональний форум «Житомирщина цифрова» відбувся на базі Житомирської політехніки

Shares

11 листопада 2022 року на базі університету відбувся Регіональний форум «Житомирщина цифрова»,  організований Житомирською обласною військовою адміністрацією та Державним університетом «Житомирська політехніка» в рамках DigitalRegionsWeek за ініціативи Міністерства цифрової трансформації України при підтримці Програми розвитку ООН і Швеції.

Метою форуму є популяризація та обговорення процесів цифровізації в регіоні, об’єднання зусиль органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, міжнародних донорів, бізнесу та університетів задля досягнення цілей та показників цифровізації Житомирщини.

У вітальному виступі ректор університету Віктор Євдокимов відзначив роль Житомирської політехніки як центру ІТ-освіти, лідера цифровізаціі системи управління закладу вищої освіти в Україні, платформи взаємодії влади, міжнародних інституцій, бізнесу та освіти.

Під час форуму презентовано Платформу Дія.Цифрова громада та Індекс цифрової трансформації громад України, досягнення у сфері цифрового розвитку «Житомирщина цифрова: стан та перспективи».

Також відбулися панельні дискусії форуму: «Розвиток інтернет-мережі в регіоні», «Цифровізація в громадах. Розумні міста», «Міжнародна співпраця заради цифрового розвитку» та «Розвиток ІТ-індустрії і Hi-tech в регіоні».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */