Представники Житомирської політехніки на Форумі взаємодії «TOGETHER-2022: Стійка трансформація як частина глобальної технології перемоги»

Shares

27 жовтня студенти та викладачі факультету гірничої справи, природокористування та будівництва стали учасниками Форуму взаємодії «TOGETHER-2022: Стійка трансформація як частина глобальної технології перемоги» від PAEU. На форумі були присутні представники понад 180 громад з усіх регіонів України, близько 300 учасників з боку бізнесу, влади, експертної спільноти.

Під час форуму були висвітлені питання змін клімату, зеленого курсу, відходів, енергетичної і продовольчої безпеки! 🇺🇦 Надзвичайно влучний та проникний меседж Руслани Лижичко про незламних і людей нової генерації не залишив байдужим жодного присутнього!

Найбільшої уваги від студентів отримав виступ Людмили Гуляєво, експертки з грантів та фандрейзингу, віце-президентки Ліги інвестиційного розвитку України, керівниці Центру фінансової грамотності про актуальні для України грантові можливості та алгоритм залучення фінансування у проєкти, орієнтовані на трансформаційні дії щодо кліматичних дій, зеленої економіки та сталого розвитку.

Окреслені проблеми та шляхи подолання – це майбутнє та розвиток нашої КРАЇНИ! І так приємно, що така велика екологічна спільнота продовжує збиратись, обговорювати, надихати один одного, вірити та діяти! Разом ми – сила! Разом до Перемоги! 💛💙

Щиро дякуємо організаторам Професійної асоціації екологів України в особі президента Людмили Циганок та віце-президента Владислава Антипова! Вперед і тільки вперед!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */