Онлайн-зустріч студентів із представником Департаменту кіберполіції Національної поліції України

Shares

Вже кілька років поспіль Державний університет «Житомирська політехніка» у межах укладеного Меморандуму про співпрацю та партнерство активно співпрацює з Департаментом кіберполіції Національної поліції України (ДКП НП України). За цей час представники кіберполіції долучалися до багатьох заходів на базі університету, а здобувачі вищої освіти проходили виробничі та переддипломні практики.

25 жовтня 2022 року відбулася чергова зустріч , яка була проведена на університетській платформі Google Meet Ігорем Плотницьким, старшим уповноваженим Відділу протидії кіберзлочинам у Житомирській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України. До заходу долучилися більше 70 здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників Житомирської політехніки. Від університету зустріч модерував завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Андрій Єфіменко.

Пан Ігор представив та продемонстрував платформу «MRIYA», яка створена фахівцями ДКП НП, та проєкти, які реалізовані на цій платформі, а саме:

    • Бот «Народний месник».
    • Бот «StopRussia | MRIYA.
    • Сервіс «MRIYAAutomatic.
    • Канал «StopRussia | MRIYA.
    • Гра «Котяцький драйв».

Окрім представлення платформи доповідач розповів про особливості проходження виробничої та переддипломної практик на базі Відділу протидії кіберзлочинам в Житомирській області ДКП НП України, про завдання, які ставляться перед практикантами, про фахові вимоги при працевлаштуванні у підрозділи ДКП НП України та відповів на чисельні питання здобувачів вищої освіти.

Кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */